Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

Felmérés készült 6200 nemzetközi és hazai kis- és középvállalati cégről. A felmérés célja az volt, hogy kiderítsék mekkora hatása van egy cég fejlődésére, jövőjére az, ha a  számítástechnikai eszközöket és adataikat jól használják ki.

Az eredmény magáért beszél. Óriási hatással van  nyugaton és Magyarországon egyaránt. Sokkal jobban növekednek, fejlődnek ezek a cégek. Nézd meg ezt az infografikát, hogy mely területekre van a legnagyobb hatással ha digitalizálják adataikat és elemzik is azokat.

A kkv döntéshozói kör bő háromnegyede szerint a technológia hozzásegíti a jobb teljesítményhez az üzleti folyamatokban,  így a vállalkozás gyorsabban tud reagálni a változó üzleti igényekre is.

Az infografikát nézve van olyan terület, amelyen tudnál te is előrelépést elérni?

infografika

 

A felmérésben említett Adatbányászat – a Big Data számodra azt jelenti, hogy a meglévő adataidat és a beszerezhető egyéb adatokat megvizsgálod, összekapcsolod, olyan szempontból, hogy tudsz-e valami hasznos következtetést levonni belőlük.

A „Big Data” ugyanis az intelligens hálózatok, a  cégek, és a magánemberek  világszerte és napi szinten előállított óriási adatmennyiséget jelenti. Ide tartozik tehát a cégeden belül keletkezett forgalmi adatok, vásárlóid adatai, és a Google Analytics valamint az AdWords kulcsszó elemző eszköze is.

Társadalom tudományok pénzügyi és gazdasági elemzések mellett a saját céged adatait is érdemes górcső alá venned. Álljon itt néhány egyszerűbb példa:

Belső adat és a pénzügy elemzésével: Ha azok az ügyfeleid, akik csak hó vége felé szokták megkapni a számlát tőled, többet csúsznak a határidővel, mint azok, akiknek a hó elején számlázol, akkor hozd előbbre a számlázási időpontot mindenkinél.

– Belső adat és ügyfélkapcsolat:  CRM rendszerek számos lehetőséget nyújtanak már most is. Régi ügyfél-e, mikor van a születésnapja-ajándék utalvány küldhető neki. Vagy aki reklamál,  hányszor reklamált már, azok indokoltak voltak-e…

– Külső adat és bővítés elemzése: Ha a korfán látod, hogy sok az idős ember és kevés az aki gondozná őket, akkor idősek ellátásással: gyógyszer kiszállítás, házi ápolónő,  stb-vel egészíted ki vállalkozásodat.

Külső adat bevonással a jobb minőségért: Ha azt látod (pl az Google Analytics-ben), hogy a vevőd 20-30 éves fiatalok, akkor érdemes mobil applikációt fejlesztetned a meglévő szolgáltatásod mellé.

– Külső és belső adat együttes elemzésével a fejlesztésért: A vevőid a webshop keresőjébe gyakran írják be, hogy “fejfájásra krém”, sőt a Kulcsszó tervező eszköz szerint mások is sokan keresik, akkor kezdj ilyen krémet is forgalmazni és ha nincs ilyen a piacon, akkor kifejlesztheted. 

 

Te is kellőképpen kihasználod a számítógépeidet és az azokon lévő adataidat?

 

 

 Big Datáról mint társadalom elemzésről további cíkk itt>> http://www.piackutatas-hirek.hu/elemzesek-hirek-technologia/big-data-az-adatok-ebredese-avagy-a-tarsadalom-ujragondolasa-az-adatsokasag-nyoman.html

 

 

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2