Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

Kingston_DT_2000_01Néha magaddal kell vinni a fontos és bizalmas adatokat, amiket még akkor is biztonságban akarsz tudni, ha esetleg elveszne a pendrive-od? Ráadásul nem szereted a bonyolult dolgokat?

Ezt neked találták ki!

A Kingston 16GB DataTraveler Keypad DT2000 USB3.0 pendrive-ra a telefonokhoz hasonló nyomógombok kerültek rá, amelyekkel PIN kódot adhatsz meg jelszónak.

Minden rendszeren működik, Windows, Mac (OSX 10.8-tól) , Linux, sőt Android rendszeres gépre is csatlakoztatható

A titkosítási kódolás nagyon magas fokú,  256 bites AES XTS . A hardveres kódolás minden elemében a pendrive-on belül működik, a számítógép ebben nem működik közre. Az előnye, hogy a gépen nem marad semmi nyom, amely alapján a PIN kód visszafejthető lenne és a dekódolás sem lassítja le az adatforgalmat.

Azzal, hogy a nyomógombok a Pendrive-n vannak, kihúzható a kémprogramok méregfoga, amelyek a billentyűleütések monitorozásával igyekeznek kipuhatolni a hitelesítő adatokat.

Amikor a pendrive-ot kihúzod a csatlakozóból, akkor automatikusan aktiválódik a védelem a teljes tartalomra. Ha valaki a kód ismerete nélkül próbálkozna, akkor 10 sikertelen kísérletet követően a tároló teljes tartalma törlésre kerül.
 
A vállalatoknál is, és a magászektorban is kulcsfontosságú ma már az adatok védelme. Az egyik leggyakoribb eset, hogy az adatokat tartalmazó hordozható meghajtó, például pendrive vész el. Aki pedig elvesztette, jellemzően nem jelenti vagy nem is veszi észre. Az adatok ilyen jellegű szivárgását, illetéktelen kezekbe kerülését némi plusz költség fejében megelőzheted a titkosított meghajtók használatával.
 
Ráadásul vízcsepp és por álló is, és vékony fémvázat is tartalmaz!
 
Méretét úgy alakították ki, hogy kényelmesen lehessen a gombokat nyomni, de mégse legyen túl nagy: 80 mm x 20 mm x 10,5 mm
 
Kingston_DT_2000_02
 
Használati útmutató a Kingston 16GB DataTraveler Keypad DT2000 USB3.0 pendrive-hoz:
 
Első üzembe helyezéskor:
Meg kell nyomni a kulcsot ábrázoló nyomógombot, beírni a gyárilag beállított (11223344) kódot, majd ismét a kulcs gomb megnyomásával feloldható a titkosítás, és már csatlakoztatható is az eszköz a számítógéphez.
 
A beállítás és más hasznos funkciók csak a gyári oldalról tölthetőek le, vagy a pendrive-n lévő pdf-ben találhatóak meg. Itta lista, hogy könnyebben megtaláld:
 
Az új kód egyszerűen beállítható:
Meg kell nyomni kétszer a kulcs gombot.
Megadni az új PIN kódok, ami számokat és betűket is tartalmazhat.
Megnyomni kétszer a kulcs gombot.
Megerősíteni az új PIN-kódot annak ismételt megadásával.
El kell menteni a kódot a kulcs gomb kétszeri megnyomásával.
 
További biztonsági lehetőségek:
A készülék feloldását követően a kulcs gomb háromszori megnyomása után van lehetőség. A kódok:
76 – csak olvasható üzemmód (ezután nem lehet írni a pendrive-ra)
79 – a csak olvasható üzemmód kikapcsolása (ismét lehet írni a pendrive-ra)
85 – időzár aktiválása (1-99 perc között választhatjuk meg a timeout értékét, ami után a pendrive újra bekéri a PIN-kódot)
86 – verziószám lekérdezés (a piros és zöld LEG-ek villogása mutatja meg, hogy pl.: 1.8).
 
Teljes törlés
10-szer elrontott PIN esetén a tartalom teljesen törölésével, a gyári állapotra történő visszaállításával (resetelése)  újra használható lesz az eszköz. Ekkor a 7-es billentyű és a kulcs gomb megnyomása után a „999” számsort kell megadni, majd szintén a 7-es és a kulcs gombok megnyomásával lehet a resetet jóváhagyni.
 
Ez egy igen hasznos kis eszköz!
 
A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2