Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

Segítünk, hogy Önnél ne legyen fennakadás.

Az informatika legyen a mi gondunk!


 Cégtörténet:

Szakembereinkkel mi azon dolgozunk, hogy Ön cégvezetőként nyugodt szívvel élvezhesse a kiválóan működő és profitot termelő informatikai parkját.

Cégünk, a SURIEL Informatika 1998-ban alakult hardver és szoftver kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásként. Az évek során bővítettük cégünk tevékenységi körét a számítástechnikai eszközök értékesítése mellett a szolgáltatásokkal: rendszergazdai feladatok ellátásával; szerverek, munkaállomások és hálózatok üzemeltetésével; szerviz tevékenységgel.

Regisztrált partnerei vagyunk a legnagyobbaknak: Microsoft, IBM, HP, Dell, Lenovo, APC stb.

Teljeskörű, testre szabott szolgáltatást és hatékony problémamegoldást kínálunk mikro-, kis- és középvállalkozásoknak versenyképes áron.

A SURIEL szó alapkövet, szegletkövet jelent. Alapot szeretnénk teremteni az Ön cégében a jól haladó és biztonságos munkavégzéshez.

Számunkra fontos az üzleti életben a korrektség. A pénzügyi megbízhatóságunk kimagasló, cégünk a nemzetközi Bisnode „A”  tanúsítvánnyal rendelkezik, mellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a büszkélkedhet.

 

Célunk, hogy szolgáltatásaink az Ön cégénél rendkívül megkönnyítsék a munkát

A vállalkozások igényeihez igazodva havidíjas rendszergazdai szolgáltatást is nyújtunk, mely kényelmes, megbízható és költséghatékony.

  • Komplex szolgáltatással gördülékennyé és problémamentessé tesszük a cége informatikai eszközének működését. 
  •  Olyan számítógépeket, eszközöket szállítunk, amelyek megfelelő alapot ad a számítástechnikai feladatainak a megoldásához.
  • Biztonságtechnikáját növeljük. Gondoskodunk adatai biztonságáról, hogy egy nem várt esemény ne tudja megbénítani cége működését.
  • Új informatikai lehetőségeket mutatunk be, és vezetünk be az Ön vállalkozásánál, mert hisszük, hogy gyorsabb növekedést, és hatékonyabb profit termelést tud elérni, ha a technológiai lemaradásból európai szintre tud növekedni.
  • Távmunka biztosítása: lehetővé tesszük, hogy munkatársai bárhol és bármikor hozzáférhessenek a szükséges adatokhoz és alkalmazásokhoz biztonságos és megbízható módon megfelelő jogosultságokkal.
  • IT Szolgáltatás nyújtással, azonnali eredményeket tudunk felmutatni
  • Komplex IT Manager és Rendszergazda szolgáltatással lefedjük cége teljes IT igényét.
  •  Számítástechnikai eszközök értékesítéséhez széles körű beszállítói körrel rendelkezünk – több mint 20 nagykereskedéssel vagyunk kapcsolatban -, így termékskálánk mára lefedi a számítástechnikai piac jelentős részét. Nem tartunk nagy raktárkészletet, de rendkívül gyors határidővel (sokszor 1-2 óra alatt) beszerezzük az ügyfeleink által keresett termékeket.
  • Nagy szaktudással rendelkező rendszergazdáink a több mint 150 partnercégnél szerzett tapasztalatuk segítségével hatékonyan oldják meg a felmerülő IT feladatokat.

 

Olvasson még több előnyről a nyitólapunkon!>>http://kisvallalatirendszergazda.hu/>

Szolgáltatásainkról részletesen itt olvashat>>http://kisvallalatirendszergazda.hu/it-szolgaltatasok/

Itt megrendelheti szolgáltatásunkat>> ugyfelszolgalat@kisvallalatirendszergazda.hu

Kisvállalati Rendszergazda.hu– szolgáltatásaival folyamatos zavartalan működést és adatbiztonságot kap, ami által vállalkozása eredményesebb lesz.


 

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2