Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

Rengeteg újdonsággal rukkoltak elő a CES 2016-os kiállításon.

A technológiai újítások elképesztő sokaságát vonultatták fel. Egyik érdekesebb, mint a másik (linket tettünk a szövegbe). Valamint tettek egy olyan bejelentés, amit már nagyon vártunk. Nézzük először az újdonságokat:

casio_ora

vive_ces2016

 

robot2_ces2016

A Casio érintőképernyős okos óráját mutatta be, iránytűvel, radarral…

A Sony üveghangzású hangsugárzóval rukkolt elő, mely a szerves üveg rezgését használja ki ahhoz, hogy a szoba minden szegletét kristálytiszta hangzással töltse meg.

Az LG 8K felbontású TV-vel igyekezte lenyűgözni a látogatókat.

A Lenovo egy olyan pendrive méretű eszközt fejlesztett, mellyel a laptopod a mobilod kijelzőjévé válhat.

Rengeteg drón készült, a személyszállításra alkalmastól a kis méretű  ám mobil telefonnal is irányítható változatig.

És 1000$-ért megvehető robot is akadt. Sok-sok “házi” robotot készítettek idén, összegyűjtve itt láthatsz párat. Kevésbé hasznos, de a legszórakoztatóbb a Starwars BB 8, amit akár Jedi mozdulatokkal is vezérelhetsz.

Laptop gyártók ultra vékony, nagy felbontású képernyővel rendelkező, alig több mint 1 kg-os, könnyű gépeket terveztek. A HP elit book G1 az egyik kedvencünk és a kivetítős Lenovo X1 Tablet.

lenovo_ces2016

 

Sony_uveg

robot_ces2016

És íme a bejelentés, ami nagy változásokat okoz majd a mindennapokban:

A sok látványos fejlesztés mellett érdemes odafigyelni egy szabvány bejelentésére: Végre bejelentették a régóta várt új vezeték nélküli szabványt, a 802.11ah-t, ami a HaLow nevet kapta. Hamar meg fogjuk jegyezni ezt a nevét, mert két olyan új szuper képessége van, amire manapság vágyunk.

Az új szabványra támaszkodó eszközök várhatóan kétszer nagyobb hatótávolsággal rendelkeznek majd. A rádióhullámok a tereptárgyakon és a falakon is hatékonyabban áthatolnak. Tehát az iroda, vagy a lakás olyan pontjaira is elér majd a wifi, ahova eddig nem, ahol pedig jelenleg kicsit gyenge volt a jel, vagy szakadozott, ott is stabil lesz.

halow

A másik nagy előnye, hogy jóval kevesebb energiafogyasztást igényel. Nem a pár száz forintos áramszámla különbség a lényeg, hanem az, hogy a mobil telefonok, laptopok, wifit használó eszközök akkumulátora lassabban merül majd le!

 

Sok jó bemutató található a youtube-n is.

Mindenkinek más-más volt a legérdekesebb. Egy a közös bennük, ámulatba estek a látogatók. Íme néhány:

 

 

 

 

 

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2