Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

Időnként jó ötlet lehet készíteni egy biztonsági mentést a Gmail-fiókunkról a saját merevlemezünkre. Manapság nagyon sokan elmondhatják magukról, hogy az életük digitális kulcsát a Google őrzi: egyre többen tárolják a fontos adataikat, leveleiket, feljegyzéseiket, névjegyzéküket digitálisan, méghozzá a Google szolgáltatásaiban.Mivel ezek a fontos dolgok a felhőben vannak, ezért időnként jó ötlet lehet készíteni róluk egy biztonsági mentést, saját merevlemezre. Aki szeretne mentést készíteni például a Gmail-fiókjáról, annak a Google egy saját eszközzel segít.

business-3070472_1280
A Google saját eszköze meglehetősen hatékony megoldás a Gmail-fiók mentéséhez, ha beérjük egy ZIP formátumú fájllal, ami az összes levelünket tartalmazza MBOX formátumban. Érdekes módon ez az eszköz nem a Gmailben van.
Első lépésben vegyük célba a myaccount.google.com weboldalt, és jelentkezzünk be a Google-fiókunkkal.

Ezt követően a megjelenő paneleken navigáljunk az [Adatvédelmi beállítások > A tartalom szabályozása] részhez. Ekkor megjelenik a [Saját tartalom letöltése és átvitele] szekció, amelyben találunk egy [Az adatok letöltése] dobozt. Ebben kattintsunk rá az [ARCHÍVUM LÉTREHOZÁSA] gombra.

gmail mentés
A Google ezután lehetővé teszi, hogy kiválogassuk azokat az appokat és szolgáltatásokat, amelyekről archívumot szeretnénk készíteni. Az adatokat apponként tudjuk testre szabni. Ha beérjük a Gmaillel, akkor a [NINCS KIJELÖLÉS] megnyomása után kapcsoljuk be a [Mail] kapcsolóját. Szükség szerint az összes levelet letölthetjük, de címkék szerint is archiválhatunk.

A [Tovább] gomb lenyomására választhatunk a ZIP és a TGZ formátumú archívumok között, megadhatjuk a fájlok maximális méretét, és eldönthetjük, hogy az archívumot e-mailes letöltési linkben kérjük, esetleg a Google Drive-ra, a Dropboxba vagy a OneDrive-ra. A műveletet az [ARCHÍVUM LÉTREHOZÁSA] gombbal indíthatjuk el. (pcworld)

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2