Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

Szaktudásunk az Ön szolgálatában áll.

Élvezze a modern technológia előnyeit!


Németh Tibor – Cégtulajdonos, cégvezető

Németh Tibor

Németh Tibor
Cégtulajdonos, cégvezető

A mottóm: Neked lehetőség, Nekem kihívás – Neked megoldás, Nekem megnyugvás.

Szeretek informatikai rendszereket tervezni és a terveket meg is valósítani egy jó csapatban. Örömet okoz, amikor egy rendszer sok munka után megszületik, elindul, teszi a dolgát, amit tennie kell. Motiválnak a megoldandó problémák, informatikai kihívások.

15 év gyakorló üzemeltetői tapasztalattal a hátam mögött a legkülönbözőbb informatikai problémákkal találkoztam már. Dolgoztam banki rendszereken éppúgy, mint mikrovállalkozások hálózataival, munkaállomásaival, vagy éppen virtuális környezetben üzemelő szerverekkel.

Nem vagyok sem Microsoft hívő, sem Linux hívő. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya. Mindegyik jó, de mindegyik lefagyhat, és a lényeg: mindegyiket üzemeltetni kell. Az a fontos, hogy a kiválasztott rendszer igazi megoldást jelentsen az adott feladatok ellátására, természetesen figyelembe véve az ügyfél pénzügyi lehetőségeit. A megoldás tekintetében a költséghatékony, praktikus, gyakorlatias megoldásokat keresem az ügyfeleink érdekeit messze szem előtt tartva.

Manapság talán az informatika az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat. Talán azért is kötöttem ki az informatikánál, mert innovatív ember vagyok, aki nagy hangsúlyt fektet az új technológiák megismerésére és bevezetésére. Aki szeret új dolgokat, új módszereket kigondolni, felfedezni. Nekem az informatika ilyen terület, van benne egy kicsi a jövőből, de ugyanakkor megbízható, kipróbált, stabil alapokon kell nyugodnia a rendszernek.

Két kedvenc területem az informatikán belül: a virtuális környezet kiépítése, mellyel nem kevés költséget lehet megtakarítani, illetve az adatok biztonsága, mentési rendszerek kialakítása. Nem győzöm eleget mondani az ügyfeleinknek, hogy ha Lenin rendszergazda lett volna, akkor azt mondta volna: „Menteni! Menteni! Menteni!”

Akinek már volt komoly adatvesztése, az tudja csak igazán, milyen fontos a megfelelő mentés.

Ha csak egy konkrét probléma megoldásával keresnek is meg az ügyfelek, igyekszem tájékoztatni őket a rendszerük gyenge pontjairól, hogy elkerülhessék a jövőben a komoly problémákat, amelyek súlyos kiesést okozhatnak a munkafolyamataikban.

Meglévő ügyfeleinkkel mind-mind hosszú távú kapcsolatban dolgozunk. Bízom benne, hogy Önnel is ilyen kapcsolatot tudunk kialakítani.


Németh Marianna – Ügyvezető

Németh Marianna Cégvezető (A női precizitás megtestesítője a cégben)

Németh Marianna
Ügyvezető

A célt mindig szem előtt kell tartani. Ám részletekből áll össze az út a célig, ezért fontos a részletekre odafigyelni.

1998-as megalakulásától kezdve a cégben dolgozom, 2006-tól vagyok a cég vezetője. Matematika – fizika szakos tanárként, mérlegképes könyvelőként és szakközgazdászként végeztem. Több, mint 10 éven át tanítottam felnőtteket, többek között informatikát is. Innen ered a kapcsolatom az informatikával. A tanítás mellett kezdtem el besegíteni a cégbe, hogy kihasználjam a szabadidőmet. Aztán egyre jobban beleástam magam a processzorok és winchesterek világába. Könnyen ment, mert érdekelt. A férjem mindig azon nevetett, mikor elmentünk pl. nyaralni, hogy a strandon minden nő kezében Nők lapját, Kiskegyedet vagy Blikket lát, addig nálam biztos, hogy Computer Panoráma, vagy PC World volt.

Ahogy a cég nőtt, egyre több munkám lett benne, egyre több időt követelt. Így néhány év után teljesen felhagytam a tanári pályával. Ettől kezdve 100 %-ban csak a cégre koncentráltam. Az én munkám nagyon változatos, ezt élvezem benne leginkább. Cégvezetőként mindenhez érteni kell egy kicsit.

Olyan dolgokat is észreveszek, amelyek felett sokan elsiklanak, pedig a részletek nagyon fontosak. Például: egy folt az estélyi ruhán nem csorbítja a bál fényét, de a ruha viselőjének kellemetlen perceket okoz. Egy banánhéj a cipőtalp alatt sokszor végzetes lehet. A mindennapi rutin darálójában bizony könnyen előfordul, hogy a cégvezetők nem vesznek észre dolgokat, melyek fontosak.

Szeretek előre gondolkodni. Szeretem a dolgokat időben elvégezni.

Megértem a problémákat és gyors megoldásokat találok rájuk. Hamar észreveszem, hogy mi az, ami nem jól működik, melyek a gyenge pontok egy rendszerben. Ilyenkor munkatársaimmal együtt gondolkodunk azon, hogyan lehetne az adott dolgot jobban, ésszerűbben, olcsóbban, gyakorlatiasabban, egyszerűbben megoldani. Vagy egyszerűen csak a jót jobbá tenni. Mindig igyekszünk több alternatívát az ügyfelünk elé tárni, az elvárásaihoz, az igényeihez és a pénztárcájához igazodva. Mindig szem előtt tartjuk, hogy ár / érték/ teljesítmény arányában a legjobb lehetőségeket javasoljuk. Nem lövünk ágyúval verébre. Az sem célravezető – hosszútávon többe kerülhet – ha alul tervezünk egy rendszert.

Hiszem, hogy az előre gondolkodás és a váratlan helyzetek gyors, szakszerű megoldása a jövő sikerének egyik kulcsa. Ebben szeretnék Önnek is segíteni a csapatommal.


Lenkei Tibor – IT szakértő

Lenkei_rendszergazda2

Lenkei Tibor – IT szakértő
Ohh, fényképezés? Most nem érek rá, dolgozom!

A biztonság a számítástechnika egyik fő pillére. E nélkül inog minden, ami ráépül.

Eleinte csak a játékot jelentette számomra a számítógép. Egész fiatalon a bátyám Commodore64 gépén játszottam rengeteget, majd a sokkal jobb Amigán. Később a bátyám vett egy PC-t és a játék leírásokat tartalmazó magazinok helyett a szakmai Chip és PCWord számítógépes újságokat kezdett venni, így ezeket olvasgattam.  Érdekesek voltak ezek a cikkek. Sokat tanultam belőlük.

Hamarosan meg is látszott az eredménye. Amikor a suliban a számítógépekkel gond volt, és segíteni kellet, akkor meg tudtam oldani a felmerülő problémákat.
Már középiskolába jártam, mikor elhatároztam, hogy nem a közgazdaságtan, hanem a inkább az informatikus pályát fogom választani.

Otthon volt a legjobb tanuló terep. Rögtön a mélyvízbe kerültem. Mire a saját otthoni több gépes hálózatunkat kiépítettem, már szinte mindent elolvastam hozzá és szakértője lettem a témában.

Az első informatikus képzésemet a Számalkon kezdtem, ahol nagyon jó volt a hálózati ismereteket oktató tanár. Innentől már egyértelmű volt, hogy mi lesz az én szakterületem.

A mai napig a hálózatok kiépítése, és biztonságossá tétele a legérdekesebb számomra az informatikából. Egy jól megtervezett hálózat, jó beállításokkal sokkal kényelmesebbé, gyorsabbá és teszi a cégek gépeinek működését. A biztonsági beállítások fontosságát nap mint nap tapasztalom.

Örömmel segítem a cégvezetőket azzal, hogy a háttérben stabilan futó informatikai parkot biztosítok, és nekik csak a saját cégük irányításával kell így foglalkozniuk.


Adorján Katalin – Kereskedelmi asszisztens

Kezdetektől emberekkel foglalkoztam. Fontos volt számomra vevőinkkel a személyes kapcsolattartás. A számítástechnika mindig közel állt hozzám, szerves részévé vált a munkámnak. Elsősorban felhasználóként mélyedtem bele. Aztán jött a Suriel Kft., és elkezdtem ismerkedni a processzorok, memóriák világával. Örömmel tölt el, hogy egy ilyen jó csapatban dolgozhatok egy innovatív cégnél.

Olvastam egy érdekes mottót: „Az legyen a célod, hogy a feladathoz értéket adj hozzá, felülmúlva az elvárásokat. Ez egyformán igaz a kérdésekre, feladatokra, kezdeményezésekre, bármi más munkára, amivel bármikor is megbíznak.” Ennek megfelelően szeretném a munkahelyi feladataimat végezni.

A cég számára és így nekem is legfontosabb az elégedett ügyfél. Mitől lesz elégedett? Ha megértjük, felmérjük a problémáját, végigvisszük a megoldáshoz vezető folyamatot, és kedvező visszajelzést kapunk tőle.


Könyves Dániel – Rendszergazda

Könyves Dániel

Könyves Dániel Rendszergazda

Mindig is az informatikai területre készültem, ebbe az irányba folytattam tanulmányaimat.

2008 óta dolgozom fő állású rendszergazdaként. Vonzó számomra a kisvállalati rendszerek sokszínűsége.

Szeretek részt venni az összes folyamatban: a beszerzéstől a beüzemelésig, a tervezéstől a kivitelezésig.

Célom mindig a megbízhatóan jól működő, biztonságos informatikai park elérése. A rendszergazda számára is bosszúság, ha időről-időre ugyan azokkal a problémákkal áll szemben.

Fontosnak tartom, hogy a felhasználóknak ne bosszúságot okozzon a számítógépes rendszerek használata, inkább segítse az Ő munkáját, ezáltal gyorsabban, hatékonyabban tudjon dolgozni.

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2