Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

ujjlenyomatolvasóA vírusok után a legnagyobb biztonsági veszélyt a gyenge jelszó jelenti. Tapasztalatok szerint a jelszó általában nem csak túl egyszerű és könnyen kitalálható (például cégnév12 jellegű), hanem gyakran elárulják a kollégák illetéktelenek személyeknek. Erről érdekes történeteket olvashatunk a Legendás hacker – a megtévesztés kézikönyve című könyvben.

Másik gyakori hiba, hogy nem cserélik a jelszót rendszeres időközönként, mert akkor sokkal könnyebben elfelejtik az éppen aktuális jelszót. 

Tökéletes megoldást jelent az ujjlenyomat olvasós bejelentkezés. Ám az ujjlenyomatolvasót eddig csak felső árkategóriás laptopokba, telefonokba tették, így sokak számára elérhetetlen volt. Most már van elérhető áron is megoldás.

A Windows Helló alkalmazás lehetővé teszi, hogy többek között arcfelismerés, ujjlenyomat olvasás vagy írisz szkennelés útján jelentkezzünk be.

A BIO-key bemutatott három USB-s ujjlenyomatolvasót, amelyek mind Windows Hello-kompatibilisek.

https://www.youtube.com/watch?v=hHOEJ5e4EKY&feature=youtu.be

Ennek a külső ujjlenyomatolvasónak hála, már bármilyen USB-s számítógéphez, tablethez használható. Érdemes az irodába minden számítógéphez illeszteni egyet-egyet, de legalább az érzékeny adatokat kezelő gépekre.

 Ráadásul ezek a Windows Passport-tal is együtt működnek, azaz kezelni tudják a különböző weboldalak és applikációk jelszó bekérését is.

1.) A SideSwipe egy kisméretű kiegészítő, amelynek a segítségével bármelyik laptop vagy táblagép USB portjába illeszthetünk ujjlenyomatolvasót. Az ujjunkat nem ráhelyezni, hanem csak elhúzni kell a felületén.

2.) A SideTouch is pici, de még így is kényelmesen ráhelyezhető az ujj.

3.) Az EcoID külön USB-kábellel csatlakoztatható. Az asztali géphez a legideálisabb, mert bárhol elhelyezhető az asztalon.

A SideSwipe és EcoID kompatibilis a Windows 7-el, a SideTouch csak Windows 8.1-el és Windows 10-el használható.

Rendszergazda kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a megfelelő típust.

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2