Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

Április eleje óta lehet arról hallani, hogy a Google frissíteni fogja a legnépszerűbb levelezőprogramot, a Gmail-t. Most megtette, ami eddigi történetének egyik legtöbb újdonságot hozó ráncfelvarrása lett. Idén már 14 éve, hogy a Google elindította saját levelezőszolgáltatását, ami azóta az egyik legnépszerűbb levelezővé vált. A legutolsó nagyobb újítást 2011-ben kapta, ezért is örültünk a mostani újdonságoknak.

logo-1162901_1280

Könnyebb kezelhetőség, látványos újdonságok

  • Jóval könnyebben kezelhetjük majd a beérkező leveleinket. Ha egy e-mail fölé visszük az egérkurzort, négy gomb jelenik meg a levélnél: Archiválás, Törlés, Megjelölés olvasottként, Szundi. Ez praktikusan azt jelenti: olvasottként jelöljük meg az adott e-mailt, de emellett beállíthatjuk, hogy az mikor „érkezzen meg” újra a fiókba.
  • Változik az e-mailek csatolmányainak kezelése is. A Google egy új, „chip” nevű gombként jeleníti meg a levél mellékletét, amire kattintva azonnal megnyílik a küldött fájl.
  • A mobilos verzióban elérhető „okos válaszok funkció az asztali Gmailbe is megérkezett, így mostantól gyorsan válaszolhatunk a levelekre.
  • Könnyebb lett az internetkapcsolat nélküli munka is, ugyanis a Gmail utolsó 90 nap összes levelét szinkronizálja és az eszközeinken is tart belőlük másolatot. Ezáltal akkor is meg tudjuk nyitni őket, ha nincs netünk.
  • Az egyik leghasznosabb újdonság azonban, hogy a Gmail mostantól segít leiratkozni a felesleges levelezőlistákról. Ha a rendszer azt érzi, hogy a felhasználó olvasás nélkül törli a reklámlevelet, akkor a következőnél már egy külön kártyát jelenít meg, amely segítségével azonnal leiratkozhatunk az adott levelezőlistáról. Próbálnak megvédeni az adathalászoktól is, bár az ilyen leveleket nagyrészt már megfogja a spamszűrő, mostantól egy óriási piros felirat is jelzi, hogy a levelet inkább töröljük és ne nyissuk meg.
  • Szintén látványos és igen hasznos újdonság, hogy a fiókunk jobb oldalán mostantól ott lesznek a Google szolgáltatásainak ikonjai, amiket egyetlen kattintással elérhetünk.
  • A naptárban ott helyben meg lehet nézni az események részleteit vagy új eseményt felvenni.
  • A Keepben a levelezésen belül tudunk új listát vagy jegyzetet hozzáadni vagy meglévőket szerkeszteni.
  • A Task feladatkezelőt is jobban integrálták a levelezésbe. Lehet új teendőket létrehozni kézzel, de ha egy emailt áthúzunk ide, automatikusan kreál belőle a rendszer egy új feladatot

customer-service-1433642_640Ami az üzletet illeti

A Gmail újdonságai nemcsak az átlagfelhasználóknak, hanem az üzleti ügyfeleknek is szólnak, vannak olyan funkciók, amiket csak ők kapnak meg.

  • Ilyen például az a lehetőség, hogy a felhasználó bizonyos időre kikapcsolhassa az értesítéseket, így nyugodtabban tud majd dolgozni, nem zavarja semmi.

Az újdonságok már elérhetőek a Gmailben, de szokás szerint fokozatosan kapcsolják be mindenkinél, így előfordulhat, hogy valakinek néhány napot még várnia kell rá. A jobb felső sarokban kattintson a fogaskerék ikonra, majd itt legfelül a Próbálja ki a megújult Gmailt menüpontra. (ugyanitt bármikor visszaválthat a megszokott felületre – legalábbis amíg nem az új Gmail az alapértelmezett-) -index-

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2