Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

A cégvezetés összetett feladat. Nem elég a szakmát ismerni és a projekt menedzselést tudni, még motiválni kell az alkalmazottakat, kicsit kell ismerni a könyvelést, a jogot… Az Internet korszakában a keresőoptimalizálásról is érdemes tudnod ezt a pár fontos információt. Ez segít abban, hogy a cégedre többen rátaláljanak.

 A honlap célja:

Egy jó honlap bemutatja a céget, a szolgáltatást,  hasznos információt ad a látogatónak. Kereskedelmi cégeknél vásárlásra ösztönöz, üzleti cégeknél kapcsolatot épít.

Ám hiába a jó honlap, ha senki sem talál rá. A legtöbben a Google keresőjét használják. Aki az első 1-2 oldalon megjelennik, arra kattintanak az érdeklődők. Ehhez vagy hirdetéseket kell feladni, vagy keresőoptimalizálás révén kell a Google keresőrobotjának „megmagyarázni”, hogy milyen termékkel/témával foglalkozik a honlapunk.

A domain név

Internet1_300pxFontos az is, hogy a céged honlapja “keresőbarát” névvel rendelkezzen, így a Google keresőbe beütve egy termék vagy szolgáltatás nevét a saját céged lehetőleg az első oldalon jelenjen meg. (Természetesen a honlap szövegében és még számos helyen kell a tevékenységre utalni a kereső optimalizáláshoz, de a legfontosabb szempont a domain név.)

Minden nap tucatjával regisztrálnak be cégek új domain neveket. A legtöbb cég 3-4 domain nevet is regisztrál, melyek átirányítással ugyanarra a honlapra mutatnak rá.

A CégNeve.hu mellett már a CégÉkezetesNeve.hu-t is lefoglalják.

Az igazi harc azonban a CégTevékenysége.hu típusú keresőbarát domain nevekért folyik!

Milyen szempontok fontosak még?

A Google folyamatosan fejleszti a a keresőrobot algoritmusát, hogy a felhasználóknak minél jobb oldalakat mutasson. Olyan oldalakat hoz előre, amelyek
– biztosan az adott témával foglalkoznak,  (az oldal optimalizálva van: A termékre jellemző szó-kulcsszó- előfordul a szövegekben, valamint szerepel az oldalt leíró „desription, title és meta ” tagokban  )
– annak a témának szakértői, (sokan hivatkoznak rá, sok link mutat rá)
– és a honlap él folyamatosan fejlődik, bővül.

A mobil eszközök is számítanak már!

telMivel egyre többen használnak tabletet, mobil telefont, ezért fontosnak tartja a Google, hogy ezeken az eszközökön is jól olvasható legyen a honlap tartalma. Most már nem csak ajánlja, hanem elvárja hogy a weboldalak rendelkezzenek mobilra optimalizált verzióval. Ezért azokat a honlapokat amelyek nehezen olvashatóak mobilon, azokat hátrébb sorolja. Itt tudod leellenőrizni, hogy a te honlapod mobil barát-e és elég gyorsan töltődik-e be.

 


Mobilbarát teszt


GoogleDevelopers_mobilhttps://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

A vizsgálandó honlap nevét kell beírni mindössze.  Az értékelés után hasznos tanácsokat is adnak a javításhoz.


Oldal sebesség teszt


GoogleDevelopers_speedhttp://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

Pár másodperc alatt elvégzi a tesztet, kiértékeli az oldal sebességét és javaslatokat tesz arra, hogy hogyan lehetne gyorsítani a honlapon.

 

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2