Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

Társadalmi szerepvállalás

Cégünk mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy képességeihez mérten segítsen. Fontosnak tartjuk, hogy részt vegyünk a minket körülvevő társadalom életszínvonalának javításában. „Hálót adj és tanítsd meg őket halászni” Korunk meghatározó eszközei a számítógépek. Álláskereséshez, ügyintézéshez, és sok munkakörben is elengedhetetlen a számítógép használati ismeret. Aki nem tudja használni, óhatatlanul lemarad lehetőségekről. Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek elsajátíthassák azokat a készségeket, amelyekkel az életben való helytállásuk könnyebb lesz, ezért oktatással, és számítástechnikai eszközök adományozásával segítünk iskolákat, gyermekotthonokat.

Legutóbbi társadalmi szerepvállalásaink:


2015.

Kelet-europai misszio logo

Kelet-Európai Misszió http://www.misszio.eu A Kelet-Európa Misszió Magyarországon 1992 óta működők keresztény karitatív szervezet, mely része egy nemzetközi missziós partnerhálózatnak. A Kelet-Európa Misszió belföldön és határainkon túl egyaránt végzi munkáját, mely elsősorban a szegényebb magyar családokat, illetve az őket kiszolgáló intézményeket érinti.


2013.

logo_rajkotalentum

rajkó-talentum tánc és zeneművészati iskola http://www.rajko-talentum.hu/ Tánc és zeneművészeti iskolában nem volt számítástechnika terem. Ezért 5 számítógép adományozásával és a gépek beüzemelésével megvalósítottuk az iskolában a számítástechnika oktatás technikai feltételeit.  rajko_mind


2012.

logo_voneszo

voneszo alapítvány http://www.voneszo.hu A voneszo.hu alapítvány számítógép terem kialakításával segített egy Erdélyi gyermekotthont. A szükséges számítógépeket adományokból gyűjtötték össze. A mi cégünk is 2 modern számítógépet adományozott a számítógép terem kialakításához. A kis gyermekek nagy örömmmel vették birtokba ezeket a gépeket. Voneszo/Hírek „2012. november 23-25. – Zsobokon és Kolozsváron jártunk Pénteken (16-án) elindultunk, hogy a felajánlott adományokat eljuttassuk a megfelelő helyekre. A Csapatunk zászlajára tűzte, hogy értelmes adományokat visz, és oda, ahol a leginkább szükség van rá. Távirányítós autó és csokoládé helyett, számítógépeket, szép ruhákat, irodaszereket és alapvető élelmiszereket szállítunk.” vonesszo http://voneszoalapitvany.hu/index.php?oldal=teljes_hir.php&id=2012-november-23-25-zsobokon-es-kolozsvaron-jartunk&p=3

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2