Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

Kényelmes és gyors ügyintézés, még kényelmesebben: Fotelből...

Ha szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, akkor kérjük, küldjön számunkra egy rövid szöveges üzenetet! Mi a megkeresését azonnal regisztráljuk, telefonon visszahívjuk. Köszönjük!

Amennyiben Ön is a díjmentes és kötelezettség mentes személyes 3 órás konzultációra szeretne jelentkezni (36.000 Ft értékű, most díjtalanul!), írjon nekünk! Vagy kérjen Ön is egyedi árajánlatot!

Figyelem!:

A díjmentes konzultációk száma limitált! Havonta maximum 2 céget tudunk vállalni díjmentesen! Kérem, jelezze időben a konzultációs kérését!)

Az Ön neve: (Vezeték és keresztneve)

Az Ön email címe:(Ahova a válaszunkat küldjük! Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen írta-e az e-mail címét!)

Az Ön mobil telefonja*: (pl: 06-30/123-4567; Kérjük, olyan számot adjon meg, amit napközben is lehet hívni, nincs kikapcsolva!)

Az Ön kérése:

*Mobil telefonját a gyorsabb kapcsolatfelvétel miatt kérjük Öntől, illetve a visszahívásnál meggyőződünk arról is, hogy nem éltek-e vissza az Ön nevével, vagy e-mail címével. De előfordulhat technikai akadály is (pld. Ön nem tud emailt fogadni). Így mindenképpen fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot! Az adatait bizalmasan kezeljük, amely soha, semmilyen körülmények között, semmiféle indokkal nem kerül más kezébe!

Kérését tisztelettel és szeretettel várjuk!

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2