Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

feltörték a wifit?Vajon feltörték és mások is használják a wifidet?

Ezekre a fontos kérdésekre most választ kaphatsz.

Olvasd végig a cikket, 

– ha ingyen wifit adsz a boltodban, cégedben és érdekel, hogy mennyire hatékony ez a stratégiád, hány vevőd használja a wifid,

– vagy csak biztonságban szeretnéd tudni a hálózatod,

– vagy ha gyanús valami, mert meglepő pillanatokban lassul be a neted,

– vagy azt  gyanítod, hogy a kollégák kikotyogták a céges wifi jelszót és a portástól a szomszéd irodáig mindenki a te wifiden lóg,

Így ellenőrizd, hányan használják a hálózatod:

A saját IP címed írd be a böngésződben. Ez a legtöbb routeren a http://192.168.0.1/ vagy http://192.168.1.1/ – ezt kell megnyitni a böngészőben. Írd be a  hálózathoz tartozó neved és a jelszavad, majd a Csatlakoztatott eszközök fülön-( angolul router gyártónként eltérő névvel illetik : Attached Device/My Network/Device List)   megláthatod a hálózatodat használó eszközök listáját, még a nyomatódat is, ha az is hálózaton van.

Lehet, hogy az eszköz nevek (gépek MAC address-e) nem nagyon beszédesek, de ha kiszivárgott a jelszavad, akkor a hálózatodat használók darabszáma gyanúsan sok lesz. Kérd rendszergazdáink segítségét az ellenőrzéshez!

Ha ebbe a menüben mész a  wifi statistics/ show active client  menüponthoz, akkor pedig azt követheted nyomon, hogy hányan használják most is épp a wifi hálózatod. Ezzel ellenőrizheted, hogy a boltodban mennyien használják az ingyen wifit.

 

 

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2