Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.
monarchy

Gezsu 2009 Kft.
Koncsik Hajni
Irodavezető

„Számítógépes belső hálózatunk segítség a cég mindennapi munkájában, melynek tervezését és karbantartását szakemberekre bíztuk.  Már évek óta a Suriel csapata gondoskodik számítógépeinkről, lát el minket nyomtatókellékekkel és egyéb eszközökkel. Munkájuk elengedhetetlen cégünk hatékony működéséhez. Felkészült, megbízható kollégáik minden nap szolgálatunkra állnak, a felmerülő problémákra, igényekre azonnal megoldást keresnek, a hibákat a lehető leggyorsabban orvosolják. Mindemellett nagy türelemmel, kedvesen segítve magyarázzák az új eszközök és programok használatát. Elégedettek vagyunk munkájukkal, másoknak is csak ajánlani tudjuk szolgáltatásaikat!”

 Koncsik Hajni

icom

I-com Irodaellátás Kft.
Szabó Zsolt
Ügyvezető igazgató

 

„Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak,  segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. „

 Szabó Zsolt

 


 

Pentaprog Kft.   Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Winkler Róbert

 

Winkler Róbert
Ügyvezető igazgató


Horváth Redőny
Horváth István
Ügyvezető

„Szolgáltatásuk professzionális, gyors, kényelmes, ügyfélbarát.
Mi mást mondhatnék. Teljesen elégedett vagyok. Azóta, hogy velük
dolgozunk, semmi fejfájást nem okoznak a számítógépeink.”

Horváth István

 

 

 

 


Huszár Ügyvédi Iroda

Huszár Ügyvédi Iroda
Huszár Zita

“Lényegesen olcsóbb, mint rendszergazda alkalmazottat felvenni.
Mindig rendelkezésre állnak, és a legkétségbeejtőbb problémáinkat is készségesen, azonnal megoldják. Jó döntés volt őket választani.”

Huszár Zita

 

 

 

 


quickborn

Quickborn Consulting

“Amióta ők szerzik be az alkatrészeinket és gépeinket, rengeteg költséget -és időt- megtakarítottunk.”

 

 

 


 

Sziasztok!
Szeretném megosztani az újratelepített gépemmel elsőre ért tapasztalataimat. Fontosnak tartom azért, mert hosszú ideje egyedülálló tapasztalás ez ilyen téren! Felkészültem a következő egy-két heti csiszolgatásokra, újra- és áttelepítésekre, ki-beállításokra, de úgy tűnik, ezúttal ez elmarad….

Eddig majdnem minden fontos munkamenetet kipróbáltam, és teljes ámulatomra úgy működnek, mint ahogy szerdán itthagytam.
Pont azok a dolgok működnek, pont úgy, ahogy kértem, és ahogy szükségem van rá.
Köszönöm szépen a fiúknak!!!
 
Koncsik Hajni

 

Kedves Mariann,
neked is, és az egész csapatnak köszönöm az új szuper gépet, és hogy mindent meg tudtatok menteni, és hogy minden ugyanúgy be van állítva, mint azelőtt. Kérlek add át Krisztiánnak is köszönetemet.

Köszönöm!!!!


 

 

 

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2