Hívjon minket, hogy informatikai parkjával profitot termeljen és ne gondokat.

jan16_wimdows10A Microsoft kitolta azt a határidőt, amíg egy félig-meddig szándékosan nyitva hagyott kiskaput kihasználva ingyenesen frissíthetnek Windows 10-re a felhasználók. Néhány nap van még hátra belőle, írja a HVG.

Az eredeti tervek szerint 2017. december 31-ig lehetett az akadálymentesítő technológiákat használók számára ingyenesen frissíteni a Windows 10 operációs rendszerre a Windows 7 és Windows 8.1 változatokról, de a Microsoft az utolsó pillanatban kitolta ezt a határidőt, 2018. január 16-áig.

A Windows 10 rendszerre csak az arra jogosult Windows 7 SP1 és Windows 8.1 Update rendszerekről lehet kezdeményezni az áttérést. Az eszköznek meg kell felelnie bizonyos hardver- és szoftverkövetelményeknek. Az ajánlat nem vonatkozik a Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise és Windows RT/RT 8.1 verziókra.

A 10-esre váltáshoz nem kell mást tenni, mint ellátogatni a Microsoft akadálymentes Windowst kínáló weboldalára, majd letölteni az ott található EXE fájlt. Erre 2018. január 16-áig van lehetőség. 

Mivel a Windows 10 legolcsóbb, legális kiadása is 27-28 000 forintba kerül kiskereskedelmi forgalomban, így a gyors áttéréssel vannak akik tudnak spórolni.

win10átálláls

A cégvezető büntetőjogilag felel a cég számítógépein található programok jogtisztaságáért.

Az alkalmazottakkal írasd alá ezt a nyilatkozatot. amely azt tartalmazza, hogy nem telepíthetnek fel semmit a céges számítógépekre és nem hozhatnak be pendrive-n sem illegális programot, képet magukkal a céghez:

BSA által javasolt nyilatkozat
Van 2 perced? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és megtudod, hogy mennyire vannak biztonságban az adataid!

PopUp_Kerdoiv

Facebook oldalunk:
Facebook
Újdonságok, Akciók
Kérje legfrissebb akciónkról, fontos információkról szóló levelünket itt:
E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail címét harmadik félnek nem adjuk át. Céges e-mail címének megadásával elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Megbízható cég vagyunk
Bisnode 'AA' tanúsítványt kaptunk, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik
Garancia
Vélemények rólunk:


“Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról. ”

icom  

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Pentaprog Kft.

Még több vélemény rólunk
Társadalmi szerepvállalás
banner_cr2