Skip to main content

Számítógépes belső hálózatunk segítség a cég mindennapi munkájában, melynek tervezését és karbantartását szakemberekre bíztuk. Már évek óta a Suriel csapata gondoskodik számítógépeinkről, lát el minket nyomtatókellékekkel és egyéb eszközökkel. Munkájuk elengedhetetlen cégünk hatékony működéséhez. Felkészült, megbízható kollégáik minden nap szolgálatunkra állnak, a felmerülő problémákra, igényekre azonnal megoldást keresnek, a hibákat a lehető leggyorsabban orvosolják. Mindemellett nagy türelemmel, kedvesen segítve magyarázzák az új eszközök és programok használatát. Elégedettek vagyunk munkájukkal, másoknak is csak ajánlani tudjuk szolgáltatásaikat!

Koncsik HajniGezsu 2009 Kft.

Szakmailag kiváló, magasan képzett, megbízható csapat. Rugalmasak, segítőkészek, és gyorsan intézkednek, ha probléma merül fel. Minden informatikával kapcsolatos problémát megoldanak, legyen szó beszerzésről, telepítésről, vagy hibaelhárításról.

Szabó ZsoltI-com Irodaellátás Kft.

Miután több, mint 10 évig megbízható hardver beszállító forrásunk voltak, felvették a ’Kisvállalati rendszergazda’ nevet. Ekkor gondolkodtunk el, hogy esetleg segíteni tudhatnak a régóta húzódó WiFi-problémánk megoldásában is, amibe már többeknek beletörött a bicskája… Kijöttek és felderítették, hogy az épületünkben működő melyik másik rendszer okozza a zavart, majd az addigi hardver töredékének felhasználásával azóta is tökéletesen működő rendszert építettek ki. Köszönjük!

Winkler RóbertPentaprog Kft.

Szolgáltatásuk professzionális, gyors, kényelmes, ügyfélbarát. Mi mást mondhatnék. Teljesen elégedett vagyok. Azóta, hogy velük dolgozunk, semmi fejfájást nem okoznak a számítógépeink.

Horváth IstvánHorváth Redőny

Lényegesen olcsóbb, mint rendszergazda alkalmazottat felvenni. Mindig rendelkezésre állnak, és a legkétségbeejtőbb problémáinkat is készségesen, azonnal megoldják. Jó döntés volt őket választani.

Huszár ZitaHuszár Ügyvédi Iroda

Amióta ők szerzik be az alkatrészeinket és gépeinket, rengeteg költséget -és időt- megtakarítottunk.

Quickborn Consulting

Sziasztok! Szeretném megosztani az újratelepített gépemmel elsőre ért tapasztalataimat. Fontosnak tartom azért, mert hosszú ideje egyedülálló tapasztalás ez ilyen téren! Felkészültem a következő egy-két heti csiszolgatásokra, újra- és áttelepítésekre, ki-beállításokra, de úgy tűnik, ezúttal ez elmarad….
Eddig majdnem minden fontos munkamenetet kipróbáltam, és teljes ámulatomra úgy működnek, mint ahogy szerdán itthagytam. Pont azok a dolgok működnek, pont úgy, ahogy kértem, és ahogy szükségem van rá. Köszönöm szépen a fiúknak!!!

Koncsik Hajni

Kedves Mariann, Neked is, és az egész csapatnak köszönöm az új szuper gépet, és hogy mindent meg tudtatok menteni, és hogy minden ugyanúgy be van állítva, mint azelőtt. Kérlek add át Krisztiánnak is köszönetemet. Köszönöm!!!! Eddig majdnem minden fontos munkamenetet kipróbáltam, és teljes ámulatomra úgy működnek, mint ahogy szerdán itthagytam. Pont azok a dolgok működnek, pont úgy, ahogy kértem, és ahogy szükségem van rá. Köszönöm szépen a fiúknak!!!