Skip to main content
(Computerworld | 2023 szeptember 11. 10:12)

Sok vállalat tereli vissza alkalmazottait az irodába, de a munkavállalók elvárásaiból mára egyértelművé vált az is, hogy a régi kerékvágásba nem térhetünk vissza.

A hibrid munka korába léptünk, az új modell azonban hely és idő megválasztásánál, kényelemnél vagy költséghatékonyságnál lényegesen többről szól – a munkavégzés, az együttműködés természete változik, a felforgató erejű technológiák gyors fejlődésével együtt.

Azt tapasztaltuk, hogy az otthoni munkavégzés részben a környezet miatt vonzó, amely a családtagok és a barátok közelsége, a szomszédság hangulata miatt különösen fontos az emberek számára.

Anélkül, hogy az otthoni környezettel próbálna versenyre kelni, a jövő irodájának is olyan empatikus térré kell fejlődnie, amely mélyebb értelmet ad a munkatársak személyes együttműködésének, erősíti az odatartozás és a szakmai elhivatottság érzését.

Hogyan alakítható ki ez a vonzó, otthonos vállalati környezet? Az alábbi linkre kattintva, megtalálja a DELL letölthető anyagát. (forrás:computerworld)